Gran Turismo 5: Prologue

Több mint 40 álomautó, nagy felbontású grafika, új fizikai motor… és még egy TV csatorna is -ez vár a 2007. végén megjelenő Gran Turmo 5: Prologue-ban, mely a GT5 előfutáraként hivatott bemutatni a játékot.
Típus: Autóverseny

Három nap múlva érkezik a GT5: Prologue

Hozzánk ugyan csak a jövő év elején érkezik, japán barátaink már december 13-án hozzájuthatnak a Gran Turismo 5: Prologue-hoz.

Hétfői nagy videó dömping

Az Video Game Awards-ra, sok fejlesztő meghivást kapott, ők pedig hálából megajándékoztak minket új fejlesztésű játékaik néhány friss bemutató videójával.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

HWSW: Igazi autóba való Gran Turismo szoftver

A Gran Turismo sorozat fejlesztője, a Polyphony Digital most egy, az autók műszerfalába építhető multifunkciós kijelzőt csinált - írja a HWSW.

Letölthető Top Gear epizódok a Gran Turismo-val

A Polyphony Digital és a BBC Worldwide együttműködésében a Gran Turismo sorozat a GT TV hálózatán letöltésre kínálja Top Gear műsorait.

TGS 2007: Gran Turismo 5: Prologue látnivaló

Újabb videó érkezett a Tokyo Game Show idei rendezvényéről. Ezúttal a PS3 exkluzív, a Gran Turismo 5: Prologue újabb jelenetivel gazdagodtunk!

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Gran Turismo 5: Prologue - még idén!

Több mint 40 álomautó, nagy felbontású grafika, új fizikai motor - már az idei évben ízelítőt kaphatsz a Playstation 3-ra készülő Gran Turismo 5 játékból!

GC 2007: Gran Turismo 5 - Prologue előzetes

Az eddigi leghosszabb, mintegy 2 perc 43 másodperces trailer érkezett a Gran Turismo 5: Prologue című játékról. Nem is mondhatok mást: oly szép, hogy már filmszerű!