Resident Evil 4 , Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Leon új feladata mind közül a legkülönösebbnek ígérkezik. Meg kell találnia az amerikai elnök lányát, Ashley-t, akit egy csoport ismeretlen rabolt el. A nyomok a nagy halászlén túlról Franciaországba vezetnek.

Resident Evil 4 próbakör Xbox One-on

A Resident Evil 4-gyel bezárult a virtuális kör, a Capcom ígéretének megfelelően befejezte az előző trilógia „felújítását”. Bár az új kiadás egyáltalán nem lett rossz, mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

Resident Evil 4

Nem is volt tán olyan rég, kb. három vagy négy éve, mikor a Silent Hill sorozat először megvetve lábát a PC-n megmutatta a platformért rajongó közönségnek, mi is az igazi túlélő horror és miről is maradnak le azok, akik nem birtokolnak egyet az épp aktuális konzoltrió (Sony, Microsoft, Nintendo) masinái közül. A derék japánok azóta is legyőzhetetlenek lettek ebben a műfajban, és bár kihívó akadt néha napján (Cold Fear…emlékszik valaki?), igazi vetélytársat csak saját házuk táján lelhetünk fel.

Resident Evil 4

Akik ismernek egy kicsit, azok mind tudják, mily elkötelezett híve vagyok a PC-nek. Mikor egy-egy vita a szokásos (ám itt leszögezendően ostoba és értelmetlen) háborúba torkollik, mégis mindig tudom, mi az, ami a konzolos közönség legnagyobb érve, s mellyel eszem ágában sincs vitatkozni... Resident Evil 4 PC-s előzetes következik.