Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Dead Space

A USG Ishimura bányászűrhajó éppen egy távoli csillagrendszerben végzi a feladatát, mikor egy napon megszakad vele minden kapcsolat. A Cég szervízcsapatot küld a kommunikációs hiba kijavítására, Isaac Clarke fedélzeti mérnök és néhány fős személyzete azonban biztos nem vállalta volna el a megbízást, ha tudja, hogy munka helyett rémálom várja őket a hajón.

Dead Space

Mikor szeptemberben egy külföldi magazin címlaptervéről kiderült, hogy készül a Dead Space, mindenki azt gondolta, ez lesz az Electronic Arts-os srácok saját Bioshock-ja. A fémes védőruhán kívül a fickó kicsit sem hasonlított Big Daddy-re, szerintem sokkal inkább tűnt Star Wars klón katonának, ám mikor megtörtént a bejelentés, azonnal tudtuk, hogy butaság volt minden előzetes pletyka. A Dead Space ugyanis nem más lesz, mint az EA saját készítésű Doom 3 és Event Horizon keveréke, mindezt megdobva egy csipetnyi Silent Hill hangulattal.