Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.

Brutal Legend

A Brütal Legend valóban igazi metál-legendák és játék-legendák keveredése egyetlen produktumban, melytől mindenki világmegváltást várt. A végeredménnyel csak annyi probléma akadt, hogy valahol a büntető metál-atmoszférában, a kiválóan induló történetben, Jack Blackben és az egész zseniálisan kreatív miskulanciában elveszett a lényeg, a játékélmény.

Brutal Legend

Emlékeztek még Tim Schafer-re? Remélem a kalandjátékok rajongóinak nem nagyon kell bemutatnunk. Ő az az úriember, akinek a LucasArts a legnagyobb játékait köszönheti. Veterán game designer, első nagy dobása 17 évvel ezelőtt a The Secret of Monkey Island volt, karrierje innen szélsebesen ívelt felfele. Egy évre rá elkészítette a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge címre hallgató folytatást, majd a Day of the Tentacle-t, a Full Throttle-t, és mindannyiunk nagy kedvencét, a Grim Fandango-t. 2000-ben megalapította a Double Fine Productions-t, pár évre rá jött a Psychonauts, most pedig legújabb játékát mutatjuk be nektek!