Street Fighter IV

Minden verekedős játék atyja! Végre a Capcom is úgyérezte, hogy közkedvelt sorozatára rá fér egy kis next-gen beültetés!

Street Fighter IV

Virtua Fighter, Dead or Alive, Mortal Kombat, Soul Calibur, Tekken. Sorra újulnak meg a bunyós játékok nagy klasszikusai, a trend pedig most a Street Fightert is elérte. A folytatás nem kevesebb, mint tíz kerek évig váratott minket, február közepén azonban eljött a negyedik rész, mi pedig gyermeki lelkesedéssel ültünk le a konzol elé, hogy tanúi lehessünk a legenda újjáéledésének.

Street Fighter IV

Mikor bejelentették a Capcom zseniális verekedős játékának új epizódját, felpezsdült az élet a régi rajongók között. A kiadó tisztában van vele, hogy a több évtizedes franchise célközönsége nem csupán a hagyományokhoz ragaszkodókban keresendő, hanem nyitni kell egy új, szemkényeztetésre nevelt generáció felé is. Az idén télen startoló Street Fighter 4 megnyerő hagyományokon nyugszik, megőrzi a játéktermes retro stílusát, ugyanakkor forradalmasítja a műfajt és multiplatform fejlesztés révén minden érdeklődőhöz el fog jutni.