Populous

Peter Molyneux istenszimulátora egy új Nintendo DS-re készült játék formájában reinkarnálódik hamarosan.
1709895600

Kilenc klasszikust tett elérhetővé az EA Steamen

A kiadó váratlanul több olyan játékot is megjelentetett a Valve áruházában, amelyek számos mai felnőtt gyerekkorát meghatározta. Az alkalomhoz külön trailert is készítettek.
1689663600

Forradalmi játékmenetet ígér Peter Molyneux új játéka

Habár Molyneux legutóbbi játékai után már vigyáznunk kell, hogy mit hiszünk el a legendás játékfejlesztőnek, az úriember immáron PC-re és konzolokra készülő új játéka mégis nagy dobás lehet.
1578409200

Bélyegre kerülnek a leghíresebb brit játékok

Valószínűleg nem sok olvasónk rendelkezik saját bélyeggyűjteménnyel, de az Egyesült Királyság postaszolgálatának új kezdeményezése akkor is megér egy misét. A hónap végén bélyegre kerül többek közt Lara Croft, a Worms és az Elite is.
1377422456

Óriási siker az EA-s Humble Bundle

Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!
1331125158

Peter Molyneux elhagyja a Lionheadet

Peter Molyneux elhagyja az általa alapított Lionheadet, és egyúttal lemondott a Microsoftnál betöltött pozíciójáról is. A Fable: The Journey munkálataiban továbbra is részt vesz majd tanácsadóként, egyébként pedig egy független vállalkozást indít, és ott folytatja pályafutását az 52 éves mester.
1328364000

Új Populous készül az Electronic Artsnál?

Egy kiszivárgott dokumentum szerint a következő üzleti évben érkezik a Respawn új játéka, az Insomniac pedig az Overstrike mellett egy másik projektet is fejleszt az Electronic Arts közreműködésével. Az anyagban új Populousról is olvashatunk - vajon tényleg feltámasztja a kiadó a klasszikus címet?
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1298387936

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.
1295532173

GDC 2011: Életműdíjat kap Peter Molyneux

Ahogy az lenni szokott a Game Developers Conference keretében nem csak az elmúlt év legjobb játékait választják ki a szakmabeliek, de egy valaki életműdíjat is kapni fog - idén nem más lesz a szerencsés, mint a Fable- és a Black & White-sorozat atyja, Peter Molyneux.
1226418060

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.