Mario Party DS

Többjátékos mókára kihegyezett játékgyűjtemény: a Mario Party végre DS-en is tiszteletét teszi.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1294762959

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Továbbra is a FIFA legújabb része vezeti a hazai játékeladási toplistákat. A hír nem meglepő, ahogy lényegében a listák további része sem: a vásárlók még mindig a szokásos slágercímekre, köztük az újabban nagy népszerűségnek örvendő Kinect-játékokra fizetnek be így az ünnep után.
1293976851

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkezett a karácsony előtti játékeladások összesítése. Ahogy az várható volt, az élbolyban a szokásos slágercímek terpeszkednek, elvégre új megjelenés nem volt, és ilyenkor egyébként is a jól bevált sorozatok aktuális epizódjait szeretik a kosarukba tenni a vásárlók. A FIFA még mindig vezet.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.