NBA Ballers: Chosen One

Az NBA Ballers-széria legújabb része kizárólag PlayStation 3 és Xbox 360-ra. A játék 2008. tavaszán kerül boltokba.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

NBA Ballers: Chosen One

Nem vagyok egy nagy sportjátékos, azonban az NBA Ballers egy olyan új, üde színfoltot vitt a stílus megszürkült világába, hogy gondoltam, a sorozat legújabb része már tényleg nem kerülheti el a Gamekapocs tesztlaborját. Hogy milyen lett a Midway labdadobálós produkciója, a Chosen One? Pocsék. De miért? Azonnal kiderül!

A heti játékmegjelenések

A héten kerül boltokba többek között a PC-s Turok, a Mario Kart Wii-s változata, a Square Enix új, DS-exklúzív szerepjátéka és az NBA Ballers új része is.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

NBA Ballers: Chosen One - képek és hátterek

Friss képek és hátterek érkeztek a Midway most áprilisban megjelenő NBA Ballers: Chosen One játékából. Összesen 13 új kép et kaptunk.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Újgenerációs résszel bővül az NBA Ballers-széria

Készültéről ugyan régóta tudunk, a Midway viszont eddig halogatta az NBA Ballers új részének bejelentését, mely PS3-ra és X360-ra fog megjelenni.