Eladta a Midway Gamest a Redstone

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 1.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.
Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

A Sumner Redstone médiavállalat bejelentette, hogy eladta többségi részesedését - mintegy 87 százaléknyi részvényt - 100 ezer dollárért (azaz részvényenként 0,0012 dollárért) egy privát befektetőnek, Mark Thomasnak. A rendkívül olcsó, de nem meghökkentő vételár feltétele az volt, hogy Thomas - akit egyébként semmilyen korábbi kapcsolat nem fűzött a Midwayhez - átveszi a játékkiadó hetvenmilliós adósságát is. A Redstone egyébként szintén adósságai miatt volt kénytelen megválni a Midwaytől: a cég azt reméli, így könnyíthet 1,6 milliárd dollárra rúgó adósságán.
8.
8.
jtrencsenyi
Gondolom arra játszik a pali, hogy vagy kimászik a Midway a jelenlegi fejlesztéseivel a szarból, vagy valamelyik nagyobb kiadó vételi ajánlatot tesz rá és a 87%-os tulajdonrészével jól jár, ha valamelyik nagy kiadó be akarja kebelezni a céget.
5.
5.
Slik
Valaki segitene elakadtam a Prince of Persia legujabb reszeben 1 bazi nagy fekete szarral kene kuzdeni masodszorra de nem lehet lejjebvinni az eletet sehogy a csaj mondott valamit de nem ertettem :(((
5.
5.
Slik
Megvan nem kell koszi
4.
4.
cemi
kár lenne értük, voltal jó játékaik, nem is kevés

fogadom az sem esik nekik jól hogy lopkodás van a háttérben(mármint kaloz játékok)

és még mi lesz késöbb....
3.
3.
Optimus Prime
Ennyit a Midway feltöréséről...
2.
2.
fojesz
Hát igen, eléggé elszomorító sajnos a helyzet. :(
1.
1.
suti_88
te jó ég, 100.000 dolcsi, az fityisz....az semmi.....a csávónak meg máris 70millás tartozása van? pff....azért ez kemény..mármint hogy a midway annyit sem ér, mint egy lamborgini diablo...vagy egyáltalán más luxuscikk ára....bár 100.000 dolcsi nem is oylan sok, 20 millió forint, egy pofásabb lakás ára...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...