A Square Enix hajlandó lenne megválni a Hitmantől

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 31.
  • Biznisz
Link másolása
A Square Enix nem ragaszkodik a Hitmanhez, az IO Interactive leendő vevője vihetné a bérgyilkosos sorozatot is. A fejlesztőcsapat sorsáról azonban még mindig nincsenek konkrét információk.

Három hete robbant a hír, hogy a Square Enix szeretné eladni a Hitman-sorozatot jegyző IO Interactive-ot, azóta pedig leépítések is történtek a fejlesztőcsapatnál. A dánok sorsáról még mindig nem tudunk semmi konkrétumot, azonban egy, a kiadótól származó dokumentum megerősített egy nagyon fontos információt: az IO leendő vevője a Hitmant is vihetné magával.

A Square Enix elnöke, Yosuke Matsuda úgy fogalmazott, olyan befektetőkkel tárgyalnak, akik biztosítani tudják a Hitman és más IO-címek jövőjét. Mindez azért is fontos információ, mert biztosan tudjuk, hogy a fejlesztőcég már belekezdett a Hitman második évadába, így van rá esély, hogy az IO tulajdonosváltása után ott folytassák a srácok a munkát, ahol a Square-nél befejezték.

A német GameStar korábban már cikkezett arról, hogy az IO-nál maradnának a Hitman-jogok, de akkor még csak pletykaszinten tekinthettünk ezekre az információkra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...