Breaking: független csapat lett az IO Interactive

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 16.
  • Biznisz
Link másolása
Megnyugtató hírünk van a Hitman-sorozat rajongói számára. Az IO Interactive bejelentette, hogy független csapatként folytatja a továbbiakban, és a Hitman-jogokat is megtarthatta.

A Square Enix május közepén, minden előzmény nélkül bejelentette, hogy meg akar szabadulni az IO Interactive-tól, és még azt is felajánlotta, hogy felőle akár a Hitmant is viheti majd a csapat leendő vevője. A szándékát egy gyors leépítéssel nyomatékosította a kiadó, arról azonban már nem szólt a fáma, hogy végül bejelentkezett-e valaki a cégért.

De igazából ez mindegy is: az imént az IO Interactive vezérigazgatója, Hakan Abrak tudatta a rajongókkal, hogy a fejlesztőcég független stúdióként folytatja a továbbiakban, miután a vezetőségük megvette a csapatot a Square Enixtől. További jó hír, hogy a függetlenedéssel együtt a Hitman-jogokat is megtarthatták, így a sorozat jövője is biztosítva van.

2.
2.
#1: +1
Számomra az egyik legjobb lopakodós sorozat
1.
1.
dcba
Na akkor a kovetkezo Hitmanre kivancsi leszek, most aztan a fejlesztok mehetnek a sajat fejuk utan, kivancsi vagyok igy mi fog kisulni belole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...