The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1600758000

Mi lesz a Bethesda PS5-exkluzív játékaival?

A Microsoft tegnap ledobta az atombombát, és bejelentette, hogy felvásárolja a Zenimax Mediát, a Bethesda Softworks anyavállalatát. Jogosan merül fel azonban a kérdés, hogy mi lesz így a cég kezdetben PS5-exkluzívnak szánt játékaival?
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1600610400

TESO - végéhez közeledik a Skyrim témájú év

Ebben az évben Skyrim élvezte a főszerepet a The Elder Scrolls Online-ban. A tematikus kiegészítők sora véget ér novemberben, amikor a Markarth DLC pontot tesz az ezekben felvázolt történet végére.
1596996000

TESO - új előzetesen a Stonethorn DLC

Nem maradnak új tartalmak nélkül a The Elder Scrolls Online játékosai azután sem, hogy elstartolt az összes tervezett platformon a Dark Heart of Skyrim esemény. Most a hamarosan érkező Stonethorn DLC-pakkról érkezett egy rövid előzetes.
1596733200

Két Bethesda-játék is ingyenesen "next-genesedik"

Ahogy közeledünk a következő generációs konzolok megjelenéséhez, egyre több stúdió és kiadó jelenti be, hogy ingyenesen frissíthetjük majd a játékaikat a next-gen verzióra. Nos, nemrég pontosan ez történt két Bethesda-címmel is.
1594756440

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.
1591808400

TESO: Greymoor - launch trailer érkezett

A PC-n már pár napja nyúzható legújabb The Elder Scrolls Online-kiegészítő, a Greymoor tegnap megérkezett végre konzolokra is, és így megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is.
1591596000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az 1971 Project Heliosban a gyilkos hideg, a Beyond Blue-ban a végtelen óceán, a Samurai Shodownban villámkezű harcosok várnak. A Main Assembly early accessbe lép, a Satisfactory elhagyja az Epic-exkluzivitást, lehet válogatni a héten!
1590512400

TESO: Greymoor - látványos CGI-előzetes érkezett

A mai naptól elérhető PC-n a The Elder Scrolls Online következő nagyobb kiegészítője, a Greymoor, amellyel Skyrim sötét szívébe látogathatunk el - már ha persze nem félünk az ott tartózkodó rémségektől.