Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
1373298607

Single DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy single player DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines. A season pass ütemezése szerint ez lesz az utolsó.
1368194400

Jól fogyott az Aliens: Colonial Marines

Noha úgy hírlik, hogy a fejlesztőcsapat tönkrement benne, az Aliens: Colonial Marines volt a Sega egyik legkeresettebb játéka az elmúlt pénzügyi évben. Csak az új Sonic & All-Stars Racing előzte meg.
1367589600

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.
1367418645

Perlik a Segát az Aliens: Colonial Marines miatt

És természetesen a Gearboxot is. A vád szerint a Colonial Marines készítői megtévesztették a játékosokat a program előzetes demóival, miközben nyilvánvalóan tudták, hogy a játék nem néz ki olyan jól, mint a demókon.
1365235200

Aliens: Colonial Marines - törölték a Wii U-verziót

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy leállították az Aliens: Colonial Marines Wii U-s változatának fejlesztését. A döntés az eredeti kiadások fogadtatása fényében aligha meglepő.
1365069618

Ismét csúszik a Wii U-s Aliens: Colonial Marines

Az eredetileg márciusra datált megjelenést már elfelejthetjük, ám mindeddig egyetlen hivatalos közleményt sem adott ki a Sega a halasztást illetően. Csak egy félmondatra futotta, ami nem sok jóval kecsegtet.
1365004801

Megtévesztőek voltak az Aliens: CM trailerei

Az Aliens: Colonial Marines kiadója, a Sega elismerte, hogy megtévesztőek voltak a játék előzetes videói. A brit reklámhatóság nyomására visszamenőlegesen minden kiadott traileren helyreigazítást közölnek.
1363802820

Aliens: Colonial Marines - számít a patch?

A VideoGamer-féle videó, ami az Aliens: Colonial Marines felturbózott demóját és a kész játékot hasonlította össze, zajos sikert aratott, most pedig itt a folytatás: a patch utáni változások is górcső alá kerültek.
1363707777

4 gigás patch érkezett a PC-s Colonial Marineshez

Hatalmas javítás érkezett az Aliens: Colonial Marines számítógépes változatához, ebben olyan változtatások is vannak már, amiket a konzolos verziók még nem kaptak meg. A patch a Steamen keresztül érhető el.
1363611060

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!