Uncharted 2: Among Thieves

Lara Croft férfi megfelelője, Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!

Uncharted 2: Among Thieves

Ezerszer láttad már a beharangozó vonatos bemutatót? Kerested, vártad, folyamatosan csak a híreket bújtad, hogy mikor jelenik már meg végre, vajon milyen lesz? Ígérgettek, sztárolták, hype-olták, de te bizonyítékot vártál? Elképzelted vajon mi jöhet azután, hogy Drake a vonat aljába kapaszkodva lóg a szakadéknál? Nos, ami ezután jön, az bizony minden képzeletet felülmúl… maradjatok velünk, ha érdekel titeket mennyire!

Uncharted 2: Among Thieves

A Crash Bandicoot és a Jak sorozatokat követően a Naughty Dog úgy döntött, hogy ideje komolyabb vizekre eveznie. A 2006-os E3-on bejelentett, és a 2007-es karácsonyi szezonban megjelent Uncharted egy kincsvadász kalandor, Nathan Drake történetét dolgozta fel, a Playstation 3 exkluzív játék pedig olyan sikeres lett, hogy mára a konzol egyik legkelendőbb játékaként tartják számon. Ugye elképzelhetetlen, hogy ezek után ne legyen folytatása?