Tokyo Game Show 2008

TGS 2008- Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Soft!
Típus: Játékkiállítás

TGS 2008: Újabb csokor Mirrors Edge videó

A megjelenés közeledtével, illetve a Tokyo Game Show alkalmával három újabb Mirrors Edge videó érkezett - ezúttal a megszokottnál kicsit pörgősebb részletekkel.

TGS 2008: Tekken 6 - készül az X360-as verzió!

Márpedig léteznek olyan pletykák, amelyek valóra válnak! Persze álmok is, hiszen két éve még senki sem gondolta volna, hogy egyszer X360-ra is megjelenhet a Tekken 6.

TGS 2008: Készül a No More Heroes folytatása

Sor került a No More Heroes 2 bemutatására is: bár a Desperate Struggle alcímet viselő folytatásból csak egy premier előzetest láttunk, az új rész is jónak ígérkezik!

TGS 2008: PS3-ra is jön az Uncharted Waters

A KOEI bejelentése szerint együtt a számítógépes változattal, jövőre PlayStation 3-ra is megjelenik új MMORPG-jük, az Uncharted Waters Online.

TGS 2008: Késik a Bionic Commando megjelenése

Megannyi jó hír után egy-két rosszabb is érkezett: legutóbb a Capcom jelentette be, hogy a Bionic Commando újgenerációs epizódja csak jövőre jelenik meg.

TGS 2008: DualShock 3 támogatást kap a PSP

A PSP-tulajok egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy csak egyetlen analóg kar került kedvencükre - a Sony a minap váratlan megoldással állt elő.

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

TGS 2008: Folytatódik a Ninety Nine Nights

Már készül a Ninety Nine Nights második része - az Xbox 360 exkluzív fantasy akció folytatását a Microsoft a Tokyo Game Shown jelentette be.

TGS 2008: Mozgásban a Sonic & The Black Knight

Kedvenc kék sündisznónk ezúttal a középkorba látogat el, hogy megküzdjön a gonosz Fekete Lovaggal. A nyáron leleplezett játékból ma befutott az első videó!

TGS 2008: Elstartolt a Tokyo Game Show 2008

Elstartolt a Tokyo Game Show, a business nap megnyitójával ma hivatalosan is elindult az őrület. A világhírű japán játékkiállításról idén is tudósítunk!