Tokyo Game Show 2008

TGS 2008- Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Soft!
Típus: Játékkiállítás

TGS 2008: Itt a legújabb Resident Evil 5 előzetes

Megérkezett a Resident Evil sorozat sikervárományos ötödik részének újabb hatásvadász előzetese. Pazar! Reméljük a játékmenet is lesz ilyen príma, mint ahogy kinéz.

TGS 2008: Halo 3 Recon bejelentés és trailer

A Microsoft a Tokyo Game Show keretén belül bejelentette a legújabb Halo-játékot, amely a Halo 3: Recon nevet viseli és a harmadik rész előzményeit mutatja be.

TGS 2008: Többjátékos mód a Patapon 2-ben

A TGS 2008 nulladik napján Hiroyuki Kotani, a Patapon-játékok dizájnere elárult néhány érdekességet a Patapon második részének új többjátékos módjáról.

TGS 2008: Készül a We Ski folytatása

A We Ski anno az első játékok között volt, melyek kihasználták a Wii Balance Boardja által nyújtott lehetőségeket - a Namco a minap leleplezte a folytatást.

TGS 2008: az első videócsokor

Egy csokorba gyűjtöttük a nemrégiben megjelent videókat az idei Tokyo Game Show 2008-ról, amelyek között érdekesnek ígérkező játékok foglalnak helyet.

Quantum Theory - új PS3 játék a Tecmotól

Bemutatkozik a Quantum Theory, mely egy PS3 exkluzív külső nézetes akciójáték, a producere pedig nem más, mint a Fatal Frame sorozat megalkotója, Keisuke Kikuchi.

TGS 2008: A kiállítás Xbox 360-as felhozatala

A business nappal holnap startol a Tokyo Game Show, melyre a Microsoft több mint 140 gépet visz ki, tele mindenféle demóval. Nem semmi a lista!

TGS 2008: Nagy Halo-bejelentés várható a TGS-en

A Microsoft szóvivője a minap megerősítette, hogy a jövő heti Tokyo Game Show keretében a Bungie nagyobb, a Halo-sorozatot érintő bejelentésre készül.

TGS 2008: 11 új PS3 játék debütál a kiállításon

A japán Famitsu magazin szerint tizenegy új Playstation 3 játék és három PSP cím debütál az idén október 9-12. között megrendezett Tokyo Game Show kiállításon.

TGS 2008: Megvan a kiállítás dátuma

A Tokyo Game Show Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten se piskóta. Az idei TGS október második hetében várja látogatóit.