Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker teszt

Idáig is különösen nagy figyelmet fordítottunk a Mass Effect 2-re és a szinte havonta megjelenő remek DLC-kre, de ezúttal a Bioware minden képzeletet felülmúlóan túlteljesítette azt az eleve magas színvonalat, amit idáig is képviselt. Hölgyeim és Uraim, bemutatjuk a Mass Effect 2: Lair of the Shadow Brokert!

Mass Effect 2 Overlord DLC teszt

Nem kellett különösebben sokat várni arra, hogy az év elején megjelent sztárjátéknak, mindenki kedvenc Mass Effect 2-jének újabb DLC-je kerüljön az Xbox virtuális piacára. Itt van nekünk az Overlord, lássuk hát, mennyire over az a lord!

Mass Effect 2 Kasumi: Stolen Memory DLC teszt

Mint azt gondolom már észrevettétek, szerény szerkesztőségünk a nap 24 órájában azon agyal (még alvás közben is), hogy nektek kedves olvasóknak a lehető legtöbb és legkielégítőbb tartalmat állítsa össze hónapról hónapra.

Mass Effect 2

Egy hónap telt el azóta, hogy Shepard döbbenetes bátorságot tanúsítva legyőzte Sarent, megállította a geth inváziót és ezzel elhalasztotta minden élet kipusztítását az univerzumban. De az ötvenezer évente felbukkanó reaperek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek, és a gethnek is vannak még erőforrásai.