Skate 2

Meglepően jól sikerült az EA gördeszkás próbálkozása, a legutóbbi Tony Hawk játékot lazán a földbe döngölte - sokat várunk a folytatástól is!

Skate 2 - amire a holnapi demóban számíthatunk

X360-ra holnap, PS3-ra pedig pedig egy hét múlva érkezik a Skate 2 kipróbálható változata, amely betekintést enged napjaink legjobb gördeszkás játékának folytatásába.

Gördeszkákat lehet nyerni a Skate 2 demójával

A hivatalos Xbox oldalról tudtuk meg, hogy január 8-án, azaz jövő csütörtökön már tölthető lesz a Skate 2 demója. A premierrel együtt nyereményjáték is indul!

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

Január 8-án érkezik a Skate 2 demója

Ha hihetünk az információknak, akkor a Skate második részének kipróbálható változata hamarosan megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Megtekinthető a Skate 2 élőszereplős intrója

Közeleg a január, így a Skate 2 megjelenése is. Az EA ma egy újabb videóval kedveskedett nekünk a játék kapcsán, ez pedig nem más, mint az élőszereplős intro!

Skate 2 - újabb kedvcsináló videók érkeztek

A januárban érkező Skate 2 ismét megmutatja fehérjét két darab új, gameplay videó segítségével, továbbá új érdekességek derülnek ki a szintén most érkezett interjúkból.

Immáron biztos: januárban érkezik a Skate 2

Az EA Black Box stúdió úgy döntött, hogy nem húzza tovább a virtuális gördeszkások idegeit, és bejelentette a Skate 2 pontos megjelenési dátumát.

Kedd esti videóösszeállítás

Ma esti összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Ninja Blade, a Prince of Persia, a The Godfather 2 vagy a Dissidia: Final Fantasy.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.