Skate 2

Meglepően jól sikerült az EA gördeszkás próbálkozása, a legutóbbi Tony Hawk játékot lazán a földbe döngölte - sokat várunk a folytatástól is!

Befutott a Skate 2 második trailere

Megérkezett az EA gördeszkás üdvöskéjének második trailere - a Skate 2-ben új trükkök és új helyszínek is várnak ránk. Mi kell még? Reszkess Tony Hawk!

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Mozgásban a Skate 2

Három videó érkezett az EA Black Box által fejlesztett, Tony Hawk-szériát verő Skate folytatásáról, amelyek között látható a játék első trailere.

Részletek és érdekességek a Skate folytatásából

Az EGM magazin szeptemberi számában exkluzív előzetes olvasható majd a Skate 2-ről, ám néhány érdekes részlet már most napvilágot látott.v

Premier előtti Skate 2 videótrió érkezett

Hamarosan bejelentik a 2009-ben megjelenő Skate 2-t, a nagy esemény előtt viszont az Electronic Arts kiadott három kedvcsináló videót.

Idén is eláraszt minket folytatásokkal az EA

Az Electronic Arts az utóbbi napokban leleplezte a Red Alert harmadik részét, megjelölte a Spore érkezésének dátumát, ráadásként tervezett folytatásairól is beszélt.