Skate 2

Meglepően jól sikerült az EA gördeszkás próbálkozása, a legutóbbi Tony Hawk játékot lazán a földbe döngölte - sokat várunk a folytatástól is!

Elalvás előtti galériafrissítés szerdára

Ma esti összeállításunkban olyan nevek kaptak helyet, mint például az Alone in the Dark: Inferno, a Battlestations: Pacific, a Race Pro vagy az UFC 2009.

Mozgásban a Skate folytatása

A Skate első része sokaknak bizonyított, így várható volt, hogy hamarosan jön a második rész - ráadásul egymagában, hiszen a Tony Hawk sorozat egyelőre hallgat.

Skate 2 - a San Vanelona-i sztori

Az EA bőszen készíti a Skate folytatását, amely megjelenése jövő év márciusában esedékes: ezúttal egy exklúzív sztori trailert kaptunk kézhez - érdemes megnézni!

Skate 2 megjelenési dátum és videó

Megjelenési dátumot kapott a Skate 2. A premier jövő év tavaszán, egészen pontosan március 3-án lesz esedékes, a jó hír mellé pedig egy új videó és napvilágot látott.

TGS 2008: a második videócsokor

A Tokyo Game Show videóinak második felvonásában olyan játékok kaptak helyet, mint a Red Alert 3, Resident Evil 5, White Knight Chronicles stb.

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!

Szerda délutáni galériamánia a Gamekapcson

Mai felhozatalunkban Afro Samurai, Dragon Age, Naruto, Skate 2, Spider-Man, Warhammer: Dawn of War 2, és még megannyi minden. Lesd meg!

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

A mai ebéd: Atlantica Online, Brothers in Arms, DC Universe Online, LEGO Batman, Race Pro, Skate 2, Spider-Man, és desszertnek Wrath of the Lich King!

Újabb adag képpel frissült galériánk

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Populous DS, a Skate 2, a The Lord of the Rings Online - Mines of Moria vagy a Yakuza 2.