Pure

A ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t, a The Italian Job-ot és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő fejlesztőstúdió legújabb játéka, ezúttal a Disney-től.

Pure

Először májusban hallottam a Pure felől. Már akkor felizgatott, látszott, hogy a hangulata, a grafikája és úgy mindene nagyon egyben van. Akkor úgy tűnt, nagyon lassan fog eltelni ez a pár hónap, de végül csak eljött közénk a játék - és nem is rossz.

Pure

Eszeveszett tempóban döngetünk quadunk nyergében az USA-beli sziklás szurdokban, a hátunk mögött még 15 négykerekű motoros fickó lohol, akik szintén elsőnek szeretnék átszakítani a célszalagot. Sok van még hátra - hirtelen egy semmiből előbukkanó meredek emelkedő a levegőbe dobja zümmögő járművünket – eszünkbe sem jut esetleg erőssebben markolni a kormányt, inkább elrugaszkodunk a nyeregből és a közeli fák között rejtőző közönség hatalmas üdvrivalgásba kezd, amikor látványos trükköket vágunk le a levegőben, jelen esetben a Superman-t. A földet érés gyönyörű, de ezzel még nincs vége… Az ősszel PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra érkező Pure-ben átélhetjük milyen érzés a fékevesztett száguldás kint a természetben, ahol már utak sem vezetnek, egy saját szánk ízére szabott quad nyergében, bömbölő drum and bass zenére.