Damnation

A Damnation egy PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra megjelenő, izgalmas és érdekes látványvilággal megáldott akciójáték a Codemasters, a Blue Omega és a Demiurge trió kezei közül.

Damnation

Évről-évre el vagyunk látva jobbnál-jobb játékokkal, melyek az Xbox-ból és a PS3-ból kihozzák a legjobbat grafika és játékélmény szintjén. Ritkán volt alkalmunk beszámolni olyan programról, mely egy kicsit sem tetszett volna valamelyikünknek itt a szerkesztőségben. Ám, idén ez megváltozni látszik, hiszen a Blue Omega fejlesztőcsapatától megérkezett a mostani konzolgenerációk első igazi citrom-díjas alkotása: a Damnation! Figyelem mindenki csak saját felelősségére olvasson tovább!

Damnation

A huszadik század elején járunk egy alternatív múltban, ahol immáron negyven éve tart az amerikai polgárháború. Az északi szövetségi államok és a konföderáció közötti véres csatározás teljesen megváltoztatta Amerika földjét, a világ egy merőben más arcát mutatja már, mint amit mi ismerünk. Azonban bárhogy is alakuljon a vége, a fegyvergyárak, illetve azok milliárdos igazgatói mindenképpen nyernek a dolgon.