Alpha Protocol

A SEGA és az Obsidian legújabb játékában, az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynököt kell irányítanunk, aki munkájából kifolyólag mindenféle életveszélyes ügybe keveredik.

Folytatódhat az Alpha Protocol

Bár az első résszel sem készültek el, a kiadó egyik munkatársa szerint már néhányan a csapatból azon ötletelnek, miként folytathatnák az Alpha Protocolt.

Megerősítették az Alpha Protocol késését

A múlt héten szárnyra kapott pletykák igaznak bizonyultak, az Obsidian fejlesztésében készülő Alpha Protocol tényleg nem jelenik már meg az idén.

Mégsem jelenik meg októberben az Alpha Protocol?

Ha hihetünk az amerikai áruházaknak, akkor jókora késésre lehet számítani az Obsidian Entertainment új szerepjátéka, az Alpha Protocol kapcsán.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Alpha Protocol - Megjelenés és lemezborítók

Az Obsidian által fejlesztett kémkedős RPG az év végén, egészen pontosan október 6-án fog megjelenni PC, Playstation 3 és nem utolsó sorban Xbox 360 platformokra.

Új szerepjátékon dolgozik az Obsidian csapata

Jelenleg az Alpha Protocol és a Fallout: New Vegas munkálataival van elfoglalva a csapat nagy része, ám már készül az Obsidian új szerepjátéka is, titokban.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

E3 2009: A mai második videóözön

Ismét összegyűlt egy csokorny videó, olyan nevekkel, mint a Dantes Inferno, Lost Planet 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, NHL 10, Need for Speed: Shift stb.

Sega - Hat játék már biztosan lesz az E3-on

A Sega is már gőzerővel készül az idei E3-ra, ennek köszönhetően már bejelentette, hogy melyik lesz az a 6 játék, amit biztosan bemutatnak az idei rendezvényen.

Friss screenshotok hétfő délutáni sziesztához

Nem csak Garfield utálja a hét első napját, de lassan itt az este, ideje leülni, és meglesni, milyen screenshotok jelentek meg a hétvégén.