Alpha Protocol

A SEGA és az Obsidian legújabb játékában, az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynököt kell irányítanunk, aki munkájából kifolyólag mindenféle életveszélyes ügybe keveredik.

Alpha Protocol - Akció és kémkedés mesterfokon

Két vadi új videó érkezett az Obsidian Entertainment által fejlesztett játékból, amelynek a megjelenése az év vége felé, pontosabban október 30-án várható.

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!

Októberig tolódik az Alpha Protocol megjelenése

Késik az Obsidian Entertainment által fejlesztett Alpha Protocol megjelenése, egészen októberig, ám hírre együtt egy vadi új videó is érkezett.

Április környékén érkezik az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox által fejlesztett játékot a Sega fogja kiadni, aki ma bejelentette, hogy április és július között számíthatunk az Aliens: Colonial Marines megjelenésére.

Alpha Protocol - fejlesztői napló

Az Obsidian Entertainment jelenleg az Alpha Protocol címet viselő, modern kori szerepjátékon dolgozik, amelyről most többet is megtudhatunk egy fejlesztői napló keretében.

Az első Alpha Protocol trailer

Megérkezett az Obsidian Entertainment álal fejlesztett Alpha Protocol első előzetese, amely leginkább a németül is tudó játékosokat boldogítja.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

Alpha Protocol - Michael Thorton bevetésen

Az Obsidian műhelyében készül az Alpha Protocol nevű játék, amelyben Michael Thorton, egy ügynök szerepébe bújhatnak a játékosok.

Alpha Protocol

A Star Wars: Knights of the Old Republic II. The Sith Lords és a Neverwinter Night 2 megszerette velünk az Obsidian Entertainment-et, nem kicsit izgatott fel tehát, mikor jó pár hónapja elárulták, hogy Project Connecticut és Project Georgia munkacímmel két vadi új RPG-t is fejlesztenek. Az előbbi a még mindig bejelentetlen Aliens szerepjáték lesz, az utóbbi pedig az általunk most bemutatásra kerülő Alpha Protocol.