BattleForge

Az őrült istenek és ősi óriások háborúja alatt sínylődő halandóknak egyetlen reménye maradt csupán, ha összefognak. Itt az idő hát, hogy útra kelj és visszafoglald a gonosz hatalmak által sötétségbe borított birodalmat.

Lelövik a Battleforge-ot

Az Electronic Arts úgy döntött, lelövi a Battleforge szervereit a jövő hónap végén. Bár a játék túlteljesíti a kiadó ilyenkor alkalmazott szabályát, a fejlesztőjének bezárása nem sok jót ígért a számára.

Bezártak a Spellforce fejlesztői

Az Electronic Arts átszervezései az 1997-ben alapított német Phenomic stúdiót is elérték, hatvan ember került lapátra. A csapat fejlesztette a Spellforce-sorozatot és a böngészős Command & Conquert is.

Electronic Arts: nincs többé Play4Free

Az Electronic Arts bejelentette, hogy megszünteti a Play4Free márkát, a free-to-play játékait pedig az Origin szolgáltatás alatt teríti majd. A döntés nem meglepő, inkább az volt a kérdés, hogy mikor lépi ezt meg a kiadó.

Ingyenes lett a BattleForge

Teljes árú játékként jelent meg, majd ötven százalékos kedvezményt kaptak a vásárlók, azóta pedig teljesen ingyenesen beszerezhető a BattleForge.

Ropogós screenshotok péntek délelőttre

Péntek délelőtti galériafrissítésünkben van Battlefield, Blur, Call of Duty, Dragon Age, Fight Night, NHL, Resident Evil, meg minden más finomság!

BattleForge

Az Electronic Arts mostanában rendesen rákattant az úgynevezett “micropayment” játékokra, mely azt jelenti, hogy a felhasználóknak különböző játékbeli dolgokért valódi pénzt kell fizetniük. Ráadásul úgy néz ki a helyzet, hogy valami furcsa módon az összes ilyen anyag (oké, eddig egy volt, a Battlefield: Heroes) tesztelése rám hárul. Ebben az esetben viszont szerencsére nem bántam meg, hogy belevágtam a Battleforge felfedezésébe.

GDC 2009: Az első adag videó

Megérkezett az első adag videó, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Scratch: Ultimate DJ, Red Faction: Guerrilla, Riddick: Dark Athena stb.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

HWSW: Költségcsökkentés és megújulás és EA-nél

A gyenge karácsonyi forgalom miatt nőtt az EA vesztesége, a megújulásra szükség lenne, azonban a körülmények ezt szinte lehetetlenné teszik - írja a HWSW.

Szerda esti videócsokor

Szerda esti videós összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Battleforge, a Halo Wars, a The Godfather 2 vagy a Tomb Raider: Underworld.