Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
1361813400

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.
1337594915

Beyond Good & Evil 2 - újabb képhármas

Valaki folyamatosan szivárogtatja a látnivalókat a Beyond Good & Evil folytatásáról, de miután a játékot csak a következő generációs platformokra ígérik a készítői, ne vegyünk rá mérget, hogy akkor is így fest majd az anyag, mikor leghamarabb jövőre megjelenik. Itt van három új kép belőle, csekkoljátok!
1336820402

Mozgásban a Beyond Good & Evil 2

Felgyorsultak az események a Beyond Good & Evil második része körül. Éveket kellett várni az apró információmorzsákra, most pedig szinte minden napra befut valami látnivaló. Valódi ingame felvételeket láthatunk Jade új kalandjából. Igaz, csupán a környezet kerül terítékre.
1336734039

Még több képen a Beyond Good & Evil 2

A szivárgás nem áll meg Michel Ancel soron következő játékából. Egy igazi klasszikus tér vissza - de csak a távoli jövőben, a következő generációs hardverek megjelenésekor. Ismét rácsodálkozhatunk a grafika új szintjére a három új Beyond Good & Evil 2 képeket vizslatva.
1336492827

Beyond Good & Evil 2 - kiszivárgott az első kép

Döbbenet: megérkezett az első ingame screenshot a Beyond Good & Evil 2-ből - a nextgen már a spájzban van. Michel Ancel éppen tegnap erősítette meg, hogy a játék fejlesztése következő fokozatba kapcsolt, most pedig befutott egy iszonyatosan durva kép. Lehet, már jövőre elérhető lesz?
1336406422

Már aktívan fejlesztik a Beyond Good & Evil 2-t

Megannyi félinformáción és kétségen túllépve, Michel Ancel megerősítette, hogy csapatával gőzerőre kapcsoltak és már javában benne vannak a Beyond Good & Evil 2 munkálataiban. A projekt sorsa már nem kérdés, viszont csak a következő generációs hardverekre lát napvilágot.
1324191641

Újabb Beyond Good & Evil 2 pletykák

Az Xbox World 360 magazin egyik névtelen forrása szerint Michel Ancel várva-várt akció-kalandjátékának folytatása még ebben a konzolgenerációban megjelenhet. Elképzelhető, hogy a Ubisoft mégis rákapcsolt a fejlesztésre? Mi örülnénk a legjobban annak, ha szoros határidőn belül napvilágot látna a játék.
1321974033

Beyond Good & Evil 2 prezentáció érkezett

Kicsit kétes minőségű a felvétel, de legalább van valamilyen életjel a Beyond Good & Evil 2 felől. Az alábbi prezentáció elsősorban már a játékra koncentrál, a múlt héten mutatták be a Montpellier In Game 2011 rendezvényen, Michel Ancel tolmácsolásában.
1321012800

Segítheti a Rayman: Origins sikere a BG&E2-t

Továbbra sem teljesen tiszta, hogy mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel. Michael Ancel egyszer azt mondja, hogy készül, máskor azonban a Ubisoft fejesei nyilatkozzák azt, hogy semmit nem tudnak róla elmondani. A Rayman: Origins sikere azonban segíthet a játék elkészültében.
1317459639

Miért lesz nextgen cím a Beyond Good & Evil 2?

Michel Ancelt sikerült mikrofonvégre kapnia a GamesRadarnak, s a francia úr végre megindokolta azt, hogy miért volt szükség arra a lépésre, hogy a Beyond Good & Evil 2 csak a következő konzolgenerációban lásson napvilágot. Az indok - bármilyen fura is - a jelenlegi konzolok limitált teljesítményében keresendő.