Bayonetta PS3, WIIU, X360

Tomb Raider után egy újabb női főszereplő, aki megdobogtatja a férfiak szívét, miközben halomra lövi ellenségeit.

Elbukó bajnokok - kiváló, ám rosszul fogyó játékok (2. rész)

Túlságosan ambiciózus RPG, az egyediségére ráfázó remek, egy hírhedten peches stúdió és a LucasArts hattyúdala: egytől egyig igazolják, hogy a tehetség és a siker sajnos egyáltalán nem járnak kart karba öltve.

Bayonetta Wii U teszt

Fekete bőrnaci, kerek fenék, hatalmas dekoltázs. És két aranyozott csizma, gépfegyverrel a sarkaiban. Visszatért, itt van köztünk. Ő Bayonetta, az Umbran Boszorkányok egyik utolsó leszármazottja.

Bayonetta teszt

Már a demó változat is erőteljesen megosztotta a játékosok véleményét, mégis valami misztikus oknál fogva a legszigorúbb és legelismertebb újságok is nagy elismeréssel borulnak le Bayonetta lába elé, akinek ez igencsak kedvére való cselekedet… lássuk hát, hogy vajon ennek mi lehet az oka. Maradjatok velünk!

Bayonetta demóteszt

Végtelen hosszú lábak, formás feszes mellek, szemüveges titkárnő fej, minden végtagon egy pisztoly, halálosan hatásos hajzuhatag… igen-igen ő Bayonetta, a boszorkány, aki 500 éves álmából felkelve azt se tudja, hogy kicsoda és mi a szerepe a világban…

Bayonetta előzetes

Nem véletlen, ha senkinek sem cseng ismerősen a PlatinumGames név. A 2006-ban még Seeds Inc néven alapított játékfejlesztő stúdió eddig nem sokat hallatott magáról, pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen nem kisebb nevek állnak mögötte, mint Shinji Mikami, Atsushi Inaba és Hideki Kamiya. A főleg volt Capcomos fejlesztőkből és producerekből álló csapat nem ma kezdte a szakmát, többek közt nekik köszönhetjük az Okamit és a Viewtiful Joet is.