Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia mozifilmmel együtt megjelenő játék sokban hasonlít majd az eredeti trilógiára, de kapunk újításokat is.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Több ezer szörnyet hánytam kardélre, kicsit is, nagyot is; mérföldeket futottam, talán többet a falon, mint a földön; másztam meg tornyot, vagy tizet; megmentettem a világot – megint. Az új Prince of Persiával szemben én is sokáig szkeptikus voltam, talán az időzítés miatt, azonban tizenöt perc játék után minden kételyem elszállt és megadtam magam az élménynek. Most már tudom: a Herceg újra a régi!

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Több mint egy hónappal a megjelenés előtt játszhattunk a Prince of Persia legújabb epizódjával, s jó pár óra kardozás, ugrálás, fejtörés után bátran jelenthetem ki: A Forgotten Sands lesz a valaha készült legjobb Prince-játék.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Májusban lesz premieres a Jerry Bruckheimer-féle élőszereplős Prince of Persia mozifilm, vele együtt pedig egy vadi új játék is érkezik. A The Forgotten Sands viszont nem a legutóbbi, rajzfilmes grafikájú POP folytatása, hanem az eredeti, The Sands of Time-trilógia kiegészítője lesz. Prequel és sequel egyben.