Transformers: Revenge of the Fallen

A Bukottak bosszúja című új Transformers mozi alapján készülő akciójáték a létező összes platformra megjelenik majd.
Típus: Akció, Robotos

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift

Várható volt, hogy az új Need for Speed: Shift is kapásból a legnépszerűbb játékok között nyit majd, azonban a World of Warcraft trónfosztására mi sem számítottunk.

Hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplista, melyből kiderül, hogy a G-Force című animációs film alapján készült játék meglepően jól szerepelt.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Transformers 2 - ízelítő az első DLC-ből

Megérkezett az első letölthető extra tartalom a Transformers: Revenge of the Fallen - The Game-hez - a csomagban új karakterek és pályák is helyet kaptak.

GamesCom 09: Itt a negyedik screenshot dózis

Nemzeti ünnep ide vagy oda, a GamesComon csak úgy pörögnek az események, ami azt jelenti, hogy mi se lazsálhatunk. Következzen a negyedik screenshot dózis!

Hazai játékeladási toplista

Változás bőven akad a legfrissebb játékeladási toplistán, újoncból viszont annál kevesebb - Harry Potter minket is meglepett, hiszen még a Sims 3-at is megelőzte.

Nyolcadik helyen nyitott a Wii Sports Resort

Nyolcadik helyen nyitott hazánkban a kizárólag Nintendo Wii-re megjelent a Wii Sports Resort, amely a mellé ajándékozott Motion Plus miatt bizonyulhatott jó vételnek.

Hazai játékeladási toplista

Még mindig a filmes adaptációk uralják a toplistát, a Harry Potter és a Transformers mellé ráadásul már az új Jégkorszak játékváltozata is felküzdötte magát.