Transformers: Revenge of the Fallen

A Bukottak bosszúja című új Transformers mozi alapján készülő akciójáték a létező összes platformra megjelenik majd.
Típus: Akció, Robotos

Hazai eladási toplista - visszatért a The Sims 2

Nem sokat változott a toplista az előző hét óta, viszont odafigyelésre méltó, hogy a Sims 3 megjelenésével nemhogy csökkent, de nőtt a Sims 2 népszerűsége.

DLC készül a Transformers második részéhez

A nem is oly rég megjelent Transformers: Revenge of the Fallen című videójáték nyár végén kiegészül, mégpedig megannyi újítással árasztja el a rajongókat.

Harmadik helyen nyitott az új Harry Potter

Július első hetében több újonnan megjelent játék is beverekedte magát a legjobb tíz közé - Harry Potter és az Autobotok is szíves fogadtatásra találtak itthon.

Transformers: Revenge of the Fallen játék intró

Elérkezvén a megjelenés hétvégéjéhez, megtekinthetjük végre az új Transformers játék, a Revenge of the Fallen cinematic intróját.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek

Kicsit megkésve közöljük a heti megjelenési listát, azonban semmilyen esetben sem hagynánk ki, annyira jónak tűnik a következő napok felhozatala.

Transformers 2: The Game kedvcsináló előzetes

A harcvonalakat meghúzták. Az oldalak megválasztottak. És A Bukott színre lép! Elkezdődött a Transformerek végső csatája. Mert a bosszú hatalmas erő.

Transformers: Revenge of the Fallen - Karakterek

Két új videó érkezett a nyári blockbusternek ígérkező Transformers Revenge of the Fallen című filmből készült játékadaptációról, amelyeket Justin Thomas kommentálja.

Transformers 2 - videótrió kommentárral

Három nagyszerű videó is érkezett a legújabb Transformers mozifilm eseményeit feldolgozó, Revenge of the Fallen alcímet viselő játékból. Érdemes megnézni!

Transformers 2 trailer, videóinterjú és hírbomba

Négy igazán remekül sikerült videó kíséretében megérkeztek az első infók az új Transformers mozifilm alapján készült Revenge of the Fallen: The Game-ről.

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.