Transformers: Revenge of the Fallen

A Bukottak bosszúja című új Transformers mozi alapján készülő akciójáték a létező összes platformra megjelenik majd.
Típus: Akció, Robotos

Vadi új képek madárcsicsergős kedd reggelre

Ezt a hétfőt is túléltük nagy nehezen, folytatódjon hát a hét néhány friss képpel! Mára van ArmA 2, Call of Juarez, Guitar Hero, Section 8, Sims 3, Tony Hawk és sok más.

Eredeti szinkronok az új Transformers-játékban

Az Activison nyilvánosságra hozta az új Transformers videójáték szereplőinek hangjait, melyben ismert és kevésbé ismert színészek tűnnek majd fel.

Mozgásban a Transformers: Revenge of the Fallen

Itt a Transformers: Revenge of the Fallen az első igazi előzetese, mely végre képet ad a tényleges játékmenetről, a javított grafikáról és az átalakulási rendszerről.

Transformers: Revenge of the Fallen borító és infók

Néhány friss infó kíséretében megjelent a Transformers: Revenge of the Fallen játék feldolgozásának a különböző platformokra szabott borítója.

Transformers: A bukottak bosszúja - új trailer

Befutott a 2007-es Transformers mozifilm második részének harmadik nagy, és egyben végső előzetese. Michael Bay megint nagyot alkotott!

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

Transformers: Revenge of the Fallen videóinterjú

A ScrewAttack jóvoltából új interjú érkezett a készülő Transformers játékról, mely az idén nyáron bemutatásra kerülő Transformers: A bukottak bosszúja alapján készül.

Transformers: A bukottak bosszúja - filmes trailer

Két hete a Superbowl alatt mutatták be az első Transformers 2 TV spotot, a nagy előzetest viszont egészen múlt péntekig váratott magára.

Késő esti galériafrissítés, hogy jól induljon a hét

Rengeteg új kép futott be, a nagy felhajtásnak az oka, hogy hétvégén rendezték a New York Comic Con fesztivált, ami bizony a gamereket se hagyta unatkozni.

Bejelentették a legújabb Transformers játékot

Mint azt már sejteni lehetett, játék készül a legújabb Transformers filmhez is, amely a Revenge of the Fallen alcímet fogja viselni.