Juiced

Típus: Autóverseny

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Juiced

Az illegális autóversenyzéssel foglakozó játékok palettáját kívánja színesíteni a Juiced, melynek készítői egyenesen fittyet hánytak arra, hogy a divathullám láthatóan kezd lecsillapodni, ennek ellenére nem voltak restek belevágni a lerágott csont kategóriába. A próbálkozás dicséretes, sőt ha megközelítik az NFSUG által magasra tett színvonalat, talán egészen jót kocsikázhatnánk. Próbáltunk előítéletek nélkül leülni a játék elé, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy már a tavalyi PS2-es változat is hagyott némi kívánnivalót maga után, bíztunk abban, hogy újra elkap minket az a lendület, amit még anno az EA játéka keltett bennünk.

Friss képek a galériában

Ismét érkezett egy kisebb adag screenshot a galériánkba. A felhozatalból: Fantastic Four, Gothic 3, Juiced, Rome Total War - Barbarian Invasion, stb.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

Juiced krémek