DC Universe Online PC, PS3, PS4

A DC-képregények főszereplőivel készült MMORPG, melyben mindenki hős lehet! A játék a City of Heroes stílusát követi, a fejlesztője pedig nem más, mint a Sony!

Elindult a DC Universe Online PS3-as bétája

Örülhetnek a képregényrajongó PlayStation Plus felhasználók! A hét elején a Sony elhintette az érkezését, tegnaptól viszont immáron tölthető a PS3-as kliens. A bétateszt kiemelt fontosságú a japán cég számára, hiszen, ha minden a tervek szerint halad, akkor a régóta halogatott megjelenési dátumra is fény derülhet.

DC Universe Online - Gotham City bemutató

Az új filmeknek köszönhetően egyre felkapottabbá válik Batman és persze az ő otthona, vagyis a sötét és reménytelen hangulatú Gotham City. Az Arkham Asylum megmutatta, hogyan kell jó játékot csinálni a témában, a Sony pedig reménykedik, hogy nekik is sikerülni fog.

DC Universe Online - a metropolisi rendőrörs

A DC Universe Online fejlesztői nem csak a képregénygyáros nevéből akarnak megélni, hanem több jellegzetességet, például közismert helyszínt ültetnek majd át az MMO-ba a szuperhősös füzetekből: a metropolisi rendőrkapitányság lesz például a játék egyik központja.

Jövő évre csúszik a DC Universe Online

Nem várt nehézségekbe botlott a Sony Online Entertainment: a DC Universe Online nem tudja tartani a novemberi megjelenést, így a népszerű képregény-univerzumon alapuló MMO-juk kiadása 2011-re csúszik, pontos dátummal még ők sem tudnak szolgálni. Semmilyen konkrét okot nem osztottak meg velünk a fejlesztők.

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Hamill játssza Jokert a DC Universe Online-ban

Noha Mark Hamill már többször mondta, hogy nem bújik többé Joker szerepébe, a Batman: Arkham Asylum 2 mellett a DC Universe Online-ban is ő alakítja Batman ősellenségét.

DC Universe Online - jelentkezz a bétára

Akik szuperhősökké szeretnének válni, ne habozzanak: mától él a DC Universe Online bétatesztjének regisztrációs oldala, PC-n és PS3-on indulhat a móka.

Novemberben indul a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment hivatalosan is megerősítette azokat a pletykákat, miszerint november elején bőghetnek majd fel a DC Universe Online szerverei.

E3 2010: DC Universe trailer a kiállításra

A Sony Online idén novemberben összeereszti a DC képregényhőseit egy MMO keretein belül, akár saját magad által létrehozott karival nyomulva. Itt az E3-as előzetes.