Singularity

A Raven Software legújabb játékában lehetőségünk lesz többek között az időt is manipulálni.

Esti galériafrissítés szupersztrárokkal

Ma este is frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is vannak, mint Dantes Inferno, Guitar Hero, Killzone 2, Singularity, vagy Star Trek Online.

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

Szombat reggeli videódömping

Hogy jól kezdődjön a hétvégi lazulás megérkezett pár videó hozzánk, melyek egytől-egyig csak dobni tudnak az, amúgy sem unalmasan kezdődő hétvégénken.

Screenshot vegyesfelvágott szerda délre

Rengeteg új kép érkezett, például Call of Juarez, God of War III, GTA4: Lost and Damned, I Am Alive, Madworld, Singularity, Star Wars, vagy Tekken 6, harcos pandával.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Premier screenshotok a Singularity-ből

Újságscannek és behind the scenes videóból kiollózott képek formájában láthattunk már valamit a Singularity-ből, most viszont itt vannak a hivatalos screenshotok!

Singularity - behind the scenes videó és új képek

A tavalyi E3-on bejelentett Singularity a februárban megjelenő Game Informerben lesz premieres, ám a Raven Software-es srácok ezúttal se bírtak magukkal.

Hamarosan leleplezik a Singularity-t

Az amerikai GameInformer magazin következő számában leleplezik az Activision és a Raven Soft legújabb közös játékát, a 2008-as E3-on bejelentett Singularity-t.

E3 2008: Singularity bejelentés videóval

Az Activision megbízásából a Raven Software egy időmanipulálós FPS játékon dolgozik, amely elérhető lesz a PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra egyaránt.