MAG

A Sony konzoljára készülő online játék, ahol akár 256 játékos mérheti össze tudását, 8 fős csapatokban. A MAG Massive Action Game és Shadow War címeken is ismert.

MAG

Egy igazán tartós és tartalmas bétatesztelés után eljött végre az a pillanat, amire minden PS3 tulajdonos várt. Megjelent az első, igazán sok játékost egyszerre mozgató konzolos FPS, a M.A.G. (vagyis a Massive Action Game). Lássuk hát, milyen eredményt sikerült elérni egy ilyen hosszú tesztidőszakot követően. Maradjatok velünk!

MAG Bétateszt

Nemrég felröppent a hír miszerint kizárólag PS3-ra egy újfent merész játékot fognak kiadni, melyben egyszerre akár 256-an is harcolhatnak egymással. Sokan úgy gondolták – velem együtt -, hogy legyen bármennyire is erős ez a konzol, lehetetlen, hogy laggolás, vagy komoly lassulás nélkül elbírjon ennyi embert. Igaz a bétában egyelőre „csak” 128-as meccseket lehet tolni, de megdöbbenve kellett tapasztalnom az akadozás teljes hiányát…

MAG

A multiplayer FPS-eket mindenki szereti. Sokan a sunyizós, taktikázós fajtára esküsznek, illetve olyanok is akadnak szép számmal, akik a rusholós, fragvadász stílus megszállottjai. Én ős COD-os vagyok, a Search & Destroy a mindenem, és sok éves gamer pályafutásom során bár nyomtam szinte mindegyik nagy multis címet, egyvalamit mindig is hiányoltam az ilyen játékokból. És ez nem más, mint a több száz fős hadsereg!