MAG

A Sony konzoljára készülő online játék, ahol akár 256 játékos mérheti össze tudását, 8 fős csapatokban. A MAG Massive Action Game és Shadow War címeken is ismert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe: boltokba kerül végre a Mass Effect folytatása, megjelenik a MAG és újra Travis bőrébe bújhatunk a No More Heroes 2-ben.

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

Milyen játékokat várhatunk januárban?

A Gametrailers elkészítette a 2010 első havában megjelenő játékok kedvcsinálóját, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Bayonetta, Mass Effect 2 stb.

Elkészült a MAG, indulhat a nyílt bétateszt

Befejeződtek a Massive Action Game néven is ismert MAG munkálatai, a boltokba kerülés előtt még utoljára nyílik majd lehetőség a játék kipróbálására.

Januárban kerül boltokba a MAG?

A nagyobb nyugati áruházak szerint január végén boltokba kerülhet a Massive Action Game néven is ismert MAG. A Sony még nem jelentett be semmit egyelőre.

MAG Bétateszt

Nemrég felröppent a hír miszerint kizárólag PS3-ra egy újfent merész játékot fognak kiadni, melyben egyszerre akár 256-an is harcolhatnak egymással. Sokan úgy gondolták – velem együtt -, hogy legyen bármennyire is erős ez a konzol, lehetetlen, hogy laggolás, vagy komoly lassulás nélkül elbírjon ennyi embert. Igaz a bétában egyelőre „csak” 128-as meccseket lehet tolni, de megdöbbenve kellett tapasztalnom az akadozás teljes hiányát…

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: A Sony konferencia videói

A Sony konferenciáján is nagyszerű videókat láthattunk, így aki lemaradt a fantasztikus bemutatóról, most szemügyre veheti a vadi új mozgóképeket.

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!