MAG

A Sony konzoljára készülő online játék, ahol akár 256 játékos mérheti össze tudását, 8 fős csapatokban. A MAG Massive Action Game és Shadow War címeken is ismert.

MAG

A multiplayer FPS-eket mindenki szereti. Sokan a sunyizós, taktikázós fajtára esküsznek, illetve olyanok is akadnak szép számmal, akik a rusholós, fragvadász stílus megszállottjai. Én ős COD-os vagyok, a Search & Destroy a mindenem, és sok éves gamer pályafutásom során bár nyomtam szinte mindegyik nagy multis címet, egyvalamit mindig is hiányoltam az ilyen játékokból. És ez nem más, mint a több száz fős hadsereg!

Massive Action Game - Az első gameplay videó

A Sony a minap bemutatta az első gameplay videót a sokak által várt játékról, amely a Massive Action Game nevet viseli és egyszerre akár 256-an csatázhatunk.

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

MAG - "Csak Playstation 3-on lehetséges"

A Sony Computer Entertainment America hardveres osztályának a vezetője elmondta, hogy a MAG csak és kizárólag Playstation 3-on valósítható meg.

Még idén megjelenik a MAG és a God of War III

A Sony egy sajtótájékoztató közben elárulta, hogy a jövő héten megjelenő Killzone 2 mellett idén érkezik a cég többi nagy dobása is, beleértve a God of War III-at.

Exkluzív címekkel erősít idén a Playstation 3

David Reeves, a Sony európai képviseletének elnöke elmondta, hogy az idei esztendőben szeretnének sok és minőségi exkluzív játékot megjelentetni Playstation 3-ra.

E3 2008: Sony sajtókonferencia élőben

A Sony sajtókonferenciát is élőben közvetítjük. Kíváncsian várjuk, milyen bejeletésekre készül a Sony, milyen új információkat tudunk meg.