Risen

A Gothic-széria készítőinek új szerepjátéka, immáron a Deep Silver kiadásában, miután a JoWood lepattintotta őket a borzasztó Gothic 3 után.
1705941014

Bezárás előtt állhat a Gothic és az Elex fejlesztője, a Piranha Bytes

A legfrissebb szóbeszédek szerint az Embracer a nagy múltú német fejlesztőcsapat, a Piranha Bytes bezárását is kilátásba helyezte. A stúdió szóvivője szerint a hír igaz, de arra kér mindenkit, hogy még ne írja le őket senki!
1674457200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év eddigi legizgalmasabb hetét köszönthetjük a megjelenések szempontjából, hiszen olyan újdonságok várnak ránk, mint a Forspoken vagy a Dead Space-remake.
1668783600

Újabb platformokat hódít meg a Risen

A THQ Nordic bejelentette, hogy hamarosan újabb platformokon teszi tiszteletét a Risen-sorozat első része.
1588752000

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.
1463591280

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!
1400083200

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.
1375870680

Kibővült a Humble Deep Silver Bundle

Három játékkal bővült ki a Deep Silver-címeket tömörítő Humble Bundle akció, aki már korábban befizetett a csomagra, ingyen játszhat a Metro 2033-mal, a Sacred Citadellel és a Risennel is.
1265016660

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.
1255816800

Risen

Egy szerencsés végkimenetelű hajótörés után egy vulkanikus idegen trópusi sziget bontakozik ki előttünk. Nézelődünk, belekerülünk a körforgásba, füveket, gombákat gyűjtünk, mialatt óriásra hízott tarajos sülök, gyilkos lepkék, vinnyogó dögkeselyűk zaklatnak bennünket – felmerül bennünk a kétely, hogy Faranga földjén nincs minden rendben. Ha pedig a Piranha Bytes új RPG-jéről beszélünk, akkor kelletlenül is, de óvatosan állunk hozzá a témához.
1255293180

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.