Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
1388149247

Batman: Arkham-bejelentés lesz szilveszterkor

A Batman: Arkham Origins kiadója, a Warner Bros. bejelent valamit az év utolsó napján, melynek biztosan köze lesz a denevéremberhez. A karácsonykor megosztott teaser kép még semmilyen konkrétumot nem árul el.
1383750449

Warner-játékok az új Humble Bundle-ben

Elindult az új Humble Bundle akció, méghozzá nem is akármilyen címekkel: a felhozatalt ezúttal a Warner Bros. játékai jelentik, köztük két-két Batman- és F.E.A.R.-epizóddal. Vesd rá magad!
1369856748

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!
1364488584

Batman: Arkham Origins-pletykák a láthatáron

Egy francia lap értesülései szerint Batman: Arkham Origins lehet az új Arkham-játék címe: a hír ráerősít a korábbi pletykákra, miszerint előzménytörténeten dolgozik a Rocksteady Studios.
1360764595

Next-gen cím lesz az új Batman-játék?

A pletykák szerint két-három hónap múlva mutathatják be a tegnap emlegetett Batman: Arkham-játékot, és az sem kizárt, hogy a folytatás a következő generációs konzolokra készül.
1360678681

Idén jön a Batman: Arkham City folytatása?

A Time Warner pénzügyi igazgatója kotyogta ki, hogy még idén megjelenik a Batman: Arkham City folytatása, és ami különösen érdekes: elképzelhető, hogy nem a Rocksteady Studios fejleszti.
1358164859

Úton a Batman: Arkham Universe?

A Warner Bros. masszív domain-regisztrálásba kezdett. Nem kevesebb, mint 15 címet jegyeztetett be, melyek a Batman: Arkham Universe-zel kapcsolatosak. A Rocksteady már dolgozik az Arkham City folytatásán?
1342023227

Előzmény lehet a Rocksteady új Batmanje

A Variety értesülései szerint a Warner Bros. gőzerővel készül az Igazság Ligája mozifilmre, amit természetesen videojátékos fronton is erősítene. A törekvés részeként több játékban is viszontláthatjuk a DC szuperhőseit, és állítólag az új, Rocksteady-féle Batmanben is összefuthatunk Supermanékkel.
1339916400

The Dark Knight Rises - mobilos játékadaptáció

Mobileszközökön kap játékadaptációt a nyáron mozikba kerülő The Dark Knight Rises. A Warner Bros. látszólag a Batman: Arkham-játékok mellett nem erőlteti a filmek feldolgozását, egyedül a hordozható kütyükön próbálkozik be egy kis költségvetésű programmal - lássuk belőle az első teasert!
1330435836

Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.