Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

VGA 2011: Már készül a Batman: Arkham World?

Elképzelhető, hogy a Rocksteady már dolgozik a Batman: Arkham City folytatásán, erre a Video Game Awards alkalmával utalt a fejlesztőcég Joker, illetve Mark Hamill segítségével. Nem lennénk meglepődve, ha a Warner folytatni akarná a sorozatot, persze lehet, hogy csak a fejlesztők vicceltek meg bennünket.

Nehéz dolog Batmant szinkronizálni

Viszonylag ritkán szoktunk írni a játékok főhőseit szinkronizáló színészekről, aminek pusztán az az oka, hogy kutyát-macskát nem érdekli, ki szinkronizálja a játékokat. Legalábbis az esetek nagy többségében így van. A Batman azonban ezen a téren is kicsit más...

Batman - nem az Arkham City lesz az utolsó rész

A Denevérember rajongói megnyugodhatnak: a Rocksteady Games is érzi, hogy valamire nagyon rátapintottak az első résszel, amit aztán még tovább tapogattak a másodikkal, s úgy tűnik, hogy eszük ágában sincs kiszállni. Legalábbis, ha minden rendben halad...

Képeken az új Dark Knight-film Macskanője

Nem kétséges, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel a következő Batman-film, mint ahogy az sem, hogy mindenki epekedve várja, mégis miként jut majd szerephez benne a Macskanő. S persze azt is, hogy vajon mennyire fog feszülni rajta a bőrruci. Nos, most kiderül.

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.

Képregény készül a Batman: Arkham City alapján

A DC Comics képregényt készít a képregény alapján készített Batman: Arkham City alapján. Az új minisorozat az Arkham Asylum és az ősszel megjelenő Arkham City között játszódó eseményeket dolgozza fel, a történetért és a rajzokért pedig a játékon dolgozó művészek felelnek majd.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

Saját stúdiót alapított a Force Unleashed producere

Haden Blackman július végén hagyta ott a LucasArtsot, producerként dolgozott mindkét Star Wars: The Force Unleashed játékon. Már akkor tovább szeretett volna lépni a karrierjében, s mint kiderült, ez számára egy saját stúdió megalapítását jelentette: megszületett hát a Fearless Studios, fogadjuk szeretettel!

Arkham City: szinte kész, és ötször nagyobb

A Rocksteady Games az ismeretlenség homályából a legjobb fejlesztőcsapatok között landolt a Batman: Arkham Asylum kiadása óta. Mostanában annyit kérdezgetik a srácokat, mint a rocksztárokat, ők pedig válaszolgatnak is lelkesen. Az Arkham City nagyrésze készen áll, és hatalmas lesz!