EyePet

Az EyeToy után itt az EyePet! A csúcsmodern tamagochijátékkal virtuális állatkát nevelhetünk - és még simogatni is lehet - csak videokamera kell hozzá.
Típus: Tamagochi

EyePet

Elképesztő, hogy nem is olyan rég csak tátottuk a szánkat, és hitetetlenül néztünk egy olyan filmet, mint a Tron, vagy a Fűnyíró Ember, amik egyértelműen egy lehetséges jövőképet próbáltak lefesteni nekünk a virtuális valóságról. Aztán ahogy teltek múltak az évek, észre se vettük, hogy ezek az akkor még távoli jövőnek tűnő történetek szépen beépültek a hétköznapjainkba.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

TGS 2009: Régi PS3 címek Motion Controlerrel

A Sony a mai TGS konferenciáján bejelentette, hogy a régebbi Playstation 3-as címek is támogatják majd a hamarosan megjelenő mozgásérzékelő kontrollert.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

GC 2008: Eyepet - a csúcsmodern tamagochi

Az EyeToy után itt az EyePet! A csúcsmodern tamagochijátékkal virtuális állatkát nevelhetünk - amit még simogatni is lehet, csak videokamera kell hozzá.