Midnight Club 3

Iszonyat komolynak igérkező autótuningolós verseny, mely -ha minden jól megy- simán verni fogja a Need for Speed-et!

Rockstar-klasszikusok jönnek PlayStation 4-re

A Rockstar eddig is törekedett arra, hogy a klasszikus játékait modern platformokra költöztesse, és ez a jó szokás továbbra is jellemzi a stúdiót. Most újabb négy címről derült ki, hogy nemsokára Playstation 4-re is megjelennek.

Ingyen Tiéd a PC-s Midnight Club 2

S ehhez nem kell mást tenned, mint május 15-ig csatlakozni a Rockstar Community-hez, s cserébe a stúdió megajándékoz a Midnight Club 2 steames változatával. A 2003-ban megjelent arcade autóverseny igazi féktelen tombolást ígér a világ nagyvárosaiban. Egy reget simát megér.

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.

Itt az első Midnight Club 5 videó?

Érdekes mozgóképre tette rá a kezét a Rockstarspy.com rajongói oldal. A képsorok állítólagosan a Midnight Club következő részéből valók. A fejlesztők arcade autóversenyzős játéka sikeres volt, több év telt már el a Los Angeles óta, így minden körülmény adott egy új rész megszületéséhez.

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.

Midnight Club 3

Érdekes, hogy az életben, az esetek többségében a nem várt események bizonyulnak a legjobbnak, vagy éppenséggel a legrosszabbnak. Mélyen tisztelt főszerkesztőnknek az unszolására neki álltam letesztelni az anyagot, annak ellenére, hogy úgy volt a teszt PS”-ős lesz, de nem az lett, a sors nekem szánta őt, és mi történt? Végre megtaláltam a Burnout3 óta az új kedvenc autós gammámat…

Midnight Club 3

Az IGN-es csajok mikrofonvégre kapták Jay Panek-et, a Midnight Club 3 pruducerét. Jay barátunk Rockstar-os kollégáival karöltve a cég san diego-i stúdiójában dolgozik a játékon.