A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.
Az újabban közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.



Egy nyílt levél indította a lavinát, amelyben a Rockstar San Diego munkatársainak hozzátartozói emelték fel hangjukat a stúdió rossz munkakörülményei miatt. Azóta úgy tudni, vége a Midnight Club-sorozatnak, a Red Dead Redemption üzletileg csak bukás lehet és talán a Max Payne 3 is jókora késésre számíthat. Pletykát sokat hallani, így a fentieket sem erősítették meg hivatalos forrásból, az viszont tény, hogy legutóbb a New York-i csapat egyik alkalmazottja vette a bátorságot, és Szauron szeméhez hasonlította a Rockstart az MTV Multiplayer műsorában.

A lehető legnegatívabb értelemben természetesen. Sebaj, a Rockstar kapva-kapott az alkalmon, s a "negatív reklám is reklám" elvet követve próbálták a maguk javára fordítani a nevükön esett csorbát: azóta a cég weboldaláról három háttérkép tölthető le, amint azon a Rockstar veti vigyázó szemét a világra. Befigyel némi San Diego-i utalás is: a háttérben füstölgő két épület ugyanis az említett város mellett álló San Onofre atomerőművet szimbolizálja. A rajongói kommenteket elnézve sokaknak bejött a PR-osztályon dolgozók trükkje.
21.
21.
IceColdKillah
#23: Igen igazad van, én is 8.-os koromban kaptam meg a Vice City-t.



A +18 jelzőnek 2 értelmezése van:

-Olyan háttér dolgo(ka)t tartalmaz(hat) amit egy "gyerek" nem úgy fog fel mint egy felnőtt.

-A szülő számára egy jelzés. (Hogy ezt a jelzést miként fogja fel, az részlet kérdés)

20.
20.
X-Master
#19: Ezt most hogy érted? Elmúltam 20. Mondjuk a korhatár sose érdekelt, amikor 18 év alatt voltam akkor se, meg a mi családunkban ez nem okozott problémát.Amikor a TV-ben szokták mondani, hogy most a fiatalabb gyerekeket küldjék ki, nem emlékszem hogy valaha is kiküldtek volna emiatt.Meg hát már 14-15 éves korom óta GTA rajongó vagyok.
19.
19.
X-Master
#18: Lehet hogy, te így gondolod, de velem együtt kb. több 10 millió ember meg nem.De természetesen tiszteletben tartom a véleményedet.Én meg pl. a Prince of Persiát rühellem, sok millió ember meg azt szereti.Jól mondtad, ízlések és pofonok.



Tulajdonképpen most egy csavarral megoldottam a választ, mégse mondtam igazán semmit. Hoppá!! A végén még politikussá változom :)
17.
17.
drat576
#14: mellesleg nem tudom neked mi közöd lehet a 18+ os dolgokhoz :)
16.
16.
drat576
#14: a GTA vagy a Manhunt szerintem egy nagy 0, de ízlések és pofonok
15.
15.
ATi0021
Sajnálom a Midnight Clubot. Nagy kár, hogy a 3 és az LA nem jelent meg PC-re is. Szerintem lett volna rá kereslet. Pedig a Bully és Manhunt 2 PC-s bejelentése után bíztam benne, hogy az LA megjelenik végül PC-re is. Így viszont már tényleg nem sok esély látok rá. (legalábbis egy ritka gyenge R* Toronto-s konzol portnál jobbat semmiképp se várok.... )
14.
14.
X-Master
#14 Egyetértek, GTA (főleg San Andreas) nélkül ez a világ nem lenne ugyanaz.Meg hát Max Payne, Bully, Manhunt, mind legenda már.A GTA 4 nem volt igazán jó, de remélem azért mert a technológiai alapot megírták, és a gta 5 (vagy Vice City 2) már grafikailag nem sokat változik, és lesz erőforrás a tartalomra és a hangulatra is.



A Rockstarban is hiszek, akárcsak az nVidiában, hogy menni fog, és újra régi fényükben tündökölnek majd.
13.
13.
Giga0509
#14: Nem a Rockstar szarta ki a sandbox típusú játékokat...
12.
12.
kratos83
Az a atomerőművek a két torony. :)
11.
11.
drat576
Nem tartom túl sokra a Rockstart, szerintem túl nagy bók nekik Sauron szeme, amúgy nem is teljesen értem mért illene rájuk, a Microsofthoz jobban tudnám társítani a mindent látó szemet pl :)

azért a szegény Max Payne 3-mat sajnálom, jobbat érdemelne a sorozat (persze még lehet jó)
10.
10.
SamS
volt egyáltalán fejlesztés egy újabb Midnight Club-ra ?

a RDR nem érdekel a Max Payne 3 meg azért fog késni mert vagy 3x írják újra a forgatókönyvet...
9.
9.
adikas
Ha már Szauron a Lord of the rings War in the Northról senki se tud semmit?
8.
8.
Dcrysis02
#7: Attól még lehetnek rosszak a munkakörülmények. Túlóra, késő fizu, b*sztatás fentről hogy időben készüljön el a játék stb...

Némelyik stúdióknak nem adatik meg az az esély hogy eltolják a megjelenést, és akkor gőzerővel kell dolgozniuk.

7.
7.
Csoola
nem értem hogy hogy hozták ezt össze, hiszen a Rockstaros játékok nekem (is) nagyon tetszettek idáig, elég jo cimeket tettek le az asztalra...
6.
6.
mnmn1
#5: nekem se tiszta nyugodj meg lol
4.
4.
Mathia$
hát én az összes gamet várom tőlük, főleg a Red folytatását :)
4.
4.
iNKARNATE
Most akkor nem teljesen tiszta, miről is van szó? A hozzátartozók szerint rosszak a munkakörülmények, aztán egy munkatárs azt mondja hogy a Rockstar hasonlít Szauron szeméhez? Mert? Vagy hogy figyelik az alkalmazottakat. Sajnos nekem ez így nem tiszta, valaki magyarázza el pls :D
3.
3.
dzsiádzsó
Én úgy hallottam GTA brandett is törölték mert valaki hideg kávét vitt a fönöknek mega lol ....

Ennyi baromságot összehordani. :D
2.
2.
Maxxer
Szeretem a R* fiúk poénjait:D
1.
1.
SWBF2
Azt hittem elfoglalták Középföldét :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...