Midnight Club: LA Remix

A Midnight Club sorozat a negyedik rész megjelenésekor PSP-n is tiszeteletét teszi egy exkluzív epizód keretében.

Ingyen Tiéd a PC-s Midnight Club 2

S ehhez nem kell mást tenned, mint május 15-ig csatlakozni a Rockstar Community-hez, s cserébe a stúdió megajándékoz a Midnight Club 2 steames változatával. A 2003-ban megjelent arcade autóverseny igazi féktelen tombolást ígér a világ nagyvárosaiban. Egy reget simát megér.

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.

Itt az első Midnight Club 5 videó?

Érdekes mozgóképre tette rá a kezét a Rockstarspy.com rajongói oldal. A képsorok állítólagosan a Midnight Club következő részéből valók. A fejlesztők arcade autóversenyzős játéka sikeres volt, több év telt már el a Los Angeles óta, így minden körülmény adott egy új rész megszületéséhez.

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.