Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.
1287420875

C&C játékon dolgoznak a Dead Space alkotói

A Visceral Games fejese a Gamasutrának erősítette meg, hogy a csapat új Command & Conquer játékon dolgozik. A projektről mindössze annyit árult el, hogy a megjelenése "még nagyon messze van", így az sem derült ki, hogy stratégia lesz-e az új rész vagy inkább akciójáték - a csapat profiljába az utóbbi illene bele.
1287045000

Dead Space 2 - lesz gyűjtői kiadás

Mindenki hatalmas megkönnyebbülésére az Electronic Arts úgy döntött, készít gyűjtői kiadást a Dead Space 2-ből. Elvégre ki tudna meglenni Isaac plazmavágó fegyverének replikája nélkül? Ha te semmiképp sem, akkor a csomag január 25-től várja, hogy megvásárold!
1286953616

Dead Space: Ignition - megjelenés előtti trailer

Mától tölthető le a Dead Space 2 előzményeit elmesélő Dead Space: Ignition. A megjelenés alkalmából érkezett még egy utolsó trailer, amelyben nem csak kellemes ízelítőt kapunk az új "köztes" rész hangulatából, de bemutatásra kerülnek a játék során feltűnő puzzle feladatok is.
1285421400

Dead Space 2 - videó a többjátékos bétatesztből

Néhány szerencsés bevonásával javában zajlik a Dead Space 2 többjátékos üzemmódjának zártkörű bétatesztelése. Az egyik játékos úgy gondolta, rögtön felvételt is készít, és megosztja azt a jónéppel, ráadásul még némi kommentárt is szolgáltat hozzá.
1285155044

A Visceral már a Dead Space 3-on ötletel

A Visceral Games akármeddig folytatná a Dead Space-sorozatot, viszont csak akkor, ha a rajongók és a kritikusok is kellően támogatják őket - ti vegyetek játékot, mi majd pontozunk, és akkor a Visceral szerint a huszadik Dead Space-t is meg fogják csinálni.
1284193926

Dead Space 2 - multiplayer részletek és videó

A Spike TV-n tegnap debütáltak az EA hideglelős horror játékának online képsorai. Természetesen mind a régi rajongókra és az újoncokra is az újdonság erejével hat a Dead Space 2 társas küzdelmei. Aki eddig úgy tartotta, hogy egy túlélő-horror maradjon csak meg single-nek, arra most rácáfolnak a Visceral-nál.
1282653304

Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.
1282064520

GC 2010: Még egy kis Dead Space 2 játékmenet

Lassan már az egész Dead Space 2 sztorit látjuk különböző játékmenet videókra szabdalva. A GamesComra is jutott egy szép nagy adag, ahol némi látványos, nulla gravitációs részt tol végig emberünk, majd a végén egy látványosat landol az űrállomás belsejében.
1282058391

GC 2010: Electronic Arts konferencia - élőben, itt!

Véget ért az Electronic Arts GamesCom-konferenciája. Bemutatták a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változatát, de azon kívül csak a már ismert címeiket mutogatták. A rendezvény történéseit percről-percre blogoltuk, itt mindent elolvashatsz!
1281768596

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.