Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.
1298901938

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298534400

Március elsején jön a Dead Space 2: Severed

A Dead Space 2 Severed című kiegészítőjét már bő egy hónappal ezelőtt bejelentették, egy hét múlva pedig már játszhatunk is vele. Az Electronic Arts és a Visceral Games a minap kiadtak egy új előzetest a DLC-ből, emellett emlékeztettek, hogy a minap több új felszereléscsomag is elérhetővé vált.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1298044800

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.
1297947600

Anyád eléggé béna a Dead Space 2 multiban

Azt már tudjuk, hogy anyukáink utálni fogják a Dead Space 2-t, de ezek szerint ha mégsem utálnák, és leülnének multizni vele, akkor viszont eléggé bénák lennének. Ami egyébként nem lenne meglepő valaki olyantól, aki életében először kap a kezébe egy Xbox 360 kontrollert.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1297180800

Segít a fogyatékkal élőknek a Visceral Games

De nem úgy, ahogy azt elsőre hinnénk. Ne arra tessék gondolni, hogy a Dead Space 2 bevételeinek egy részét felajánlják a fogyatékos gyermekek számára, vagy esetleg jótékonysági aukciót tartanak egy teljes méretű, kézzel festett Isaac szexbábúra. Nem, a megoldás ennél jóval egyszerűbb.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296475205

Az NGP-t is meghódítja a Dead Space

A Visceral Games már korábban is hangsúlyozta, hogy minél szélesebb körben szeretné bővíteni a Dead Space frencsájzt, ideértve az esetleges Next Generation Portable verziót is, ami a minőség érdekében nem sima port lenne. A kézikonzolos változat hasonlítana a Wii-s Extractionhoz.