Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

A Grand Theft Auto IV első kiegészítője, mely önmagában csak letölthető formában érhető el.

GTA: Episodes from Liberty City - Újabb előzetes

Már csak néhány hetet kell várni, hogy megérkezzen a Rockstar Games által fejlesztett játék, a GTA 4 letölthető tartalmainak dobozos változata.

GTA: Episodes from Liberty City trailer

Az új mozgóképen bemutatkozik Armando, Henrique és a The Lost and Damned szereplője, Brian. Már nem kell sokáig várni, és megérkezik a lemezes változat is.

GTA: Episodes from liberty City dobozfotó

A Rockstar rajzolói ismét remek munkát végeztek, hiszen elkészül a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City dobozfotója, amely az ismerős stílust követi.

GamesCom 09: The Lost and Damned PC premier?

Az ESRB német partnere, a szintén játékok besorolását végző Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle szerint PC-re is lesz GTA IV: The Lost And Damned.

Hamarosan bemutatkozik az új GTA 4 kiegészítő

A Rockstar követi a trendet, a Twitteren keresztül szellőztette meg, hogy hamarosan bemutatják a Grand Theft Auto IV következő kiegészítőjét.

PS3-ra is megjelenik a GTA4: The Lost and Damned?

A PSW magazin legfrissebb számában szó esik arról, hogy az idei esztendőben augusztusában Playstation 3-ra is megjelenik a GTA 4 első DLC-je.

Ősszel érkezik a GTA 4 következő DLC-je

A Take 2 legújabb üzleti jelentéséből megtudtuk, hogy nagyon szépen fogy a Grand Theft Auto 4, a következő DLC pedig még idén ősszel megjelenhet!

Jövőre érkezik a következő Grand Theft Auto?

A Wedbush Morgan hírhedt elemzője, Michael Pachter ezúttal sem kímélt meg bennünket szakértői véleményétől: ezúttal új GTA-t jósol a jövő évre.

Friss screenshotok éjfél előtt

Nem valami nagy a mai felhozatal, de azért van Call of Juarez, Dark Sector, Dead to Rights, Endwar, sőt két Grand Theft Auto is. Tessék végigfutni!

Vacsora előtti videóösszeállítás kedd estére

Ma estére is számos videót gyűjtöttünk össze Nektek! Mai összeállításunkban hallat magáról a Dragon Age, a Killzone 2, a Resident Evil 5 és a Tom Clancy's HAWX is.