Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

A Grand Theft Auto IV első kiegészítője, mely önmagában csak letölthető formában érhető el.

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

Oly sok késés és rosszindulatú pletyka után február 17-én végre befut közénk a Grand Theft Auto 4 első kiegészítője, az Xbox 360 exkluzív The Lost and Damned. A játék egy teljesen új történetet nyit majd meg előttünk, megismerhetjük Liberty City egy eddig sosem látott oldalát, mindezek mellé pedig egy új főszereplő is érkezik. Ő Johnny Klebitz lesz, a The Lost Brotherhood motoros banda rettegett gengsztere!

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Új képek a Grand Theft Auto IV kiegészítéséről

Három újabb kép érkezett a Grand Theft Auto IV The Lost and Damned alcímet viselő, jövő februárban megjelenő X360-exkluzív letölthető tartalomból.

God of War III gameplay és GTA 4 DLC a VGA-n

Az idei Video Game Awards rendezvényen gameplay jeleneteket láthatunk majd a God of War III-ból, sőt ott lesz a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned is.

Jön a dobozos GTA 4: The Lost and Damned?

A GameStop értesülései szerint dobozos verzióban is elérhető lesz a Grand Theft Auto 4 Xbox exkluzív kiegészítője, The Lost and Damned.

Képek a GTA 4: The Lost and The Damned-ből

Alig hogy bejelentették, máris érkezett öt kép a Lost and Damned címet viselő, jövő februárban érkező Grand Theft Auto 4 DLC-ből.

Grand Theft Auto 4 - késik az X360-as DLC

Már régóta tudjuk, hogy exkluzív letölthető tartalom készül a Grand Theft Auto 4 Xbox 360-as verziójához, azonban most kiderült, hogy ez késni fog.

GC 2008: Jön az első Grand Theft Auto 4 DLC

A mai Microsoft konferencián tudtuk meg, hogy hamarosan itt az első Xbox 360 exkluzív Grand Theft Auto 4 DLC. Pontos dátum azonban továbbra sincs.