Crackdown 2

A leginkább GTA-ra hajazó, ám cel-shaded grafikával készült Crackdown folytatása végre testközelbe került.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.

A toplisták élére tört a Wii Party Japánban

A Nintendo által fejlesztett Wii Party a legelőkelőbb helyre tört a japán eladási listákon. Az első héten 235 ezer példány kelt el belőle, és máris legyőzött minden riválist!

Crackdown 2

A Crackdown első része legfőképpen a legendás Halo 3 bétakulcsának köszönheti sikereit, pedig igazából sokkal nagyobb értékeket képviselt a játékpiacon, mint holmi szükséges rossz (kiadás) a bétázáshoz. Én személy szerint még egy játékkal sem játszottam annyit (a Call of Duty-on kívül persze), mint ezzel, és nagyon szép emlékeket melengetek róla a szívemben. Lássuk hova fejlődött az anyag, több mint 3 év alatt. Maradjatok velünk!

Crackdown 2 - Pacific City már nem a régi

Pacific City már nem a régi, az egykor békés és nyugodt metropolisz utcáin zűrzavar uralkodik. De mi vezetett idáig? A Pacific City Archives megválaszolja a kérdéseidet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezon küszöbén állunk, ne szépítsük, mindenesetre a Crackdown második részét és a Monkey Island 2 felújított változatát érdemes lehet kipróbálni.

Ma válik elérhetővé a Crackdown 2 demója

Állítólag a Crackdown új része közelébe sem ér az első rész nyújtotta élményeknek, ma azonban lehetőségünk nyílik betekinteni a Ruffian új fejlesztésébe.

E3 2010: Crackdown 2 - az utolsó gameplay

Miután a Crackdown 2 nemsokára megjelenik, a játék rendesen háttérbe szorult az új címek mellett, de természetesen a Microsoft nem hagyta otthon őt sem.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.