Crackdown 2

A leginkább GTA-ra hajazó, ám cel-shaded grafikával készült Crackdown folytatása végre testközelbe került.

Ismét mozgásban a Crackdown 2 főhőse

Ismét mozgásba lendült a Real Time Worlds által fejlesztett játék, amely a nem is oly távoli jövőben játszódik, és egy rendőr szerepébe bújhatnak a játékosok.

TGS 2009: Az első Crackdown 2 képlopatok

Végre megérkeztek az első képlopatok a Crackodwn folytatásáról, amely követi majd az első rész stílusát, és próbál minden tekintetben jobb lenni annál.

Crackdown 2 - Megújul Pacific City városa

Az idei E3-on jelentette be a Microsoft, hogy készül a nagysikerű Crackdown folytatása, amelyet ezúttal másik csapat fejleszt, s megújul a jól ismert Pacific City is.

Új többjátékos lehetőségek a Crackdown 2-ben

Bár a Crackdown második részének 2010-es megjelenéséig még sokat kell aludni, az információk folyamatosan, apránként érkeznek vele kapcsolatban.

E3 2009: A hiányolt bejelentések a rendezvényről

Hivatalosan is véget ért az idei rendezvény, volt megannyi bejelentés, ám most lássuk azokat a dolgokat, amelyeket igazán hiányoltunk az idei E3-ról.

E3 2009: Képeken az új Xbox 360 játékok

Friss screenshotok a Microsoft konferencia főszereplőiről: Alan Wake, COD, Crackdown 2, Forza 3, Halo ODST, Left 4 Dead, The Beatles, és persze NATAL!

E3 2009: Trailerek a Microsoft konferenciájáról

Lassan felkerülnek a világhálóra a Microsoft konferenciáján bemutatott videók is, amelyek között nagy nevek és érdekes folytatások egyaránt szerepelnek.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!

Egyre biztosabb a Crackdown 2 érkezése

Újabb pletyka, spekuláció látott a minap napvilágot, mely szerint készülhet a Crackdown 2, melyet eddig már többször temettünk el és támasztottunk fel itt, a hírekben is.

Mégis elkészülhet a Crackdown folytatása

Tavaly még azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy nem fog elkészülni a játék folytatása, ám úgy tűnik, hogy végül mégis megkapjuk a második részt.