Crackdown 2

A leginkább GTA-ra hajazó, ám cel-shaded grafikával készült Crackdown folytatása végre testközelbe került.

Több, mint két percen át mozog a Crackdown 2

Új trailer érkezett a Crackdown folytatásáról, melybe több, mint két percnyi gameplay jelenetet vágtak össze nekünk a készítők - tetszeni fog!

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!

Júliusban érkezik a Crackdown második része

Igazak voltak az év végi hírek, a Crackdown 2-re valóban nem kell sokat várni: a játék a lazább nyári szezon idején jelenik meg, kizárólag Xbox 360-ra.

X10: Crackdown 2 screenshotok, dobozfotó

Befutottak a legfrissebb Crackdown 2 képlopatok, valamint a végleges dobozfotó is. A fejlesztők által kiadott marketinganyagból azonban nem sok derül ki.

Screenshotkavalkád kedd délutánra

Crackdown 2, Dantes Inferno, Halo: Reach, Rage, Red Dead Redemption, Star Trek, The Settlers 7 és még több szupersztár a galériában!

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Fél éven belül megjelenik a Crackdown 2

Major Nelson legutóbbi podcastjében kotyogta ki, hogy már nem kell sokat várnunk a Crackdown folytatására, a játék fél éven belül boltokba kerülhet.

Crackdown 2 - Pacific City, a bűnözők városa

A Real Time Worlds játékából is érkezett egy új előzetes, amelyben Pacific City megfertőzött lakosságát láthatjuk, akikkel szemben felveszik a harcot a rend őrei.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

Esti galériafrissítés a legújabb nagyágyúkkal

Bár a hálaadás miatt jóval kevesebb kép érkezett a múlt héten, a felhozatal még így is kiváló, van BioShock 2, a Crackdown 2 és Splatterhouse is többek között!